DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARILI ÖRNEKLER SERGİSİ TÜRKİYE'DE 50 OKUL ARASINDAYIZ(Okulum Sanat Projesi)

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi'ne yapılan 244 başvurunun değerlendirme süreci tamamlandı. İmam hatip ortaokulları ve Anadolu imam hatip liselerinde yapılan başarılı örneklerin değerlendirildiği sergide 50 başarılı örnek belirlendi.Değerlendirmeler sonucu belirlenen 50 okula ve okulun koordinatörüne Müdürlüğümüz tarafından TEŞEKKÜR BELGESİ verilecektir.

Ar-Ge ve Proje Uygulamaları, Değerler Eğitimi, Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim ile Kültür, Sanat ve Spor tematik alanından belirlenen başarılı örneklerin özet bilgilerinin yer aldığı Sergi Kitabı hazırlanacak. Ödül Töreni ise imam hatiplerin yeniden açılışının yıl dönümü olan 17 Ekim'de yapılacak.

Emeklerinden dolayı proje yöneticimiz Aydın AKYÜZ'e ve katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

26-07-202326-07-2023

Yayın: 26.07.2023 - Güncelleme: 26.07.2023 16:42 - Görüntülenme: 73