Öğrencilerimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ'ü makamında ziyaret etti. Hoş sohbeti ve hediyeleri ile öğrencilerimizi onurlandıran Müdürümüze, bize ayırdıkları zaman için çok teşekkür ederiz.

Sümerbank Eski Tarihi Binası ( Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kütüphanesi)'na gezi düzenlendi.

ASBÜ Hazine Müzesi'ne  ( T.C İlk Hazine Kasa Dairesi ) gezi düzenlendi

Hedef Yks kapsamında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’ne gezi düzenlendi.Üniversite ve bölüm tanıtımı Arş. Gör. Merve ÇINAR ALTIN ve Arş.Gör. Gülay PARLAK DURMUŞ tarafından yapıldı. İslami ilimler fakültesi dekanı Sayın Yakup CİVELEK’e ve rehberlik eden hocalarımıza bize göstermiş oldukları ilgiden dolayı okulumuz adına çok teşekkür ederiz

Hedef Yks kapsamında üniversite gezileri yapıldı. 12. sınıf öğrencilerimizle Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ilahiyat, hukuk ve siyasal bilgiler fakülteleri gezildi. Üniversite tanıtımı Öğr. Gör. Onur ERKAN tarafından yapıldı. Ankara Sosyal bilimler Üniversitesi ailesine bize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz

OKULUMUZ MEZUN ÖĞRENCİLERİ 11/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU.OKULUMUZU ZİYARETE GELEN MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ YAĞMUR KURT VE ELMAS KARABIYIK'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

ZİYARETLERİYLE BİZLERİ MUTLU EDEN, İSTEK VE İHTİYAÇLARIMIZLA YAKINDAN İLGİLENEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HASAN  GÜMÜŞ'E VE KENDİLERİNE EŞLİK EDEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCIMIZ YAŞAR DOLAPÇI, ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ SAYIN GÜLSEREN ANBARCI, SAYIN VEDAT TERLEMEZ, SAYIN YUNUS CENGİZ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIT MURAT DEMİRCİ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET ARSLAN'A NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

11.SINIFLARAIMIZA 4. DEFA KONU TARAMA TESTİ UYGULANDI.

Kas

KARİYER BULUŞMALARI KAPSAMINDA OKULUMUZDAN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUN OLAN  VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİNİ KAZANAN RUMEYSA TOĞRUL 11.VE 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ''VAKTİ KUŞANMAK'' Projesi kapsamında Namaz Söyleşilerimiz başlamıştır. İlk konumuz Namaz ve Önemi.

Ekm

''CUMHURİYET PANOSU''Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

Ekm

TOSYA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce İmam Hatipler arası yapılan “Başarılı Örnekler Sergisi” nde 244 başvurunun arasından ilk 50’ye girerek ilimizi 17 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilen ödül töreninde temsil etmiştir.

Aynı zamanda okulumuz;  Ar-Ge ve Proje Uygulamaları, Değerler Eğitimi, Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim ile Kültür, Sanat ve Spor tematik alanından belirlenen başarılı örneklerin özet bilgilerinin yer aldığı sergi kitabında yerini almıştır.

Ödül Töreni, Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin, Bakan Yardımcısı Sayın Nazif Yılmaz, Ankara Valisi Sayın Vasip Şahin ve Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Ahmet İşleyen’ in katılımıyla Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Dereceye giren okullara ve proje yürütücülerine teşekkür belgeleri bakanlığımız tarafından verilmiştir.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün “MÜMKÜN “ projesi kapsamında Kültür Edebiyat Kulübü tarafından hazırlanan “Edebiyat Saati” programlarımızdan soru-cevap etkinliğimizin ilki gerçekleştirilmiştir.

Tanzimat Dönemi ile ilgili soruları yanıtlayan  11/A sınıfı 1.grubunu, tebrik ediyoruz.

Güzel sorular soran öğrencilerimizin de ödüllendirildiği

soru -cevap etkinliğini hazırlayan Türk Dili ve Edebiyat öğretmenimiz Serap HIZARCI’ya teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI AKADEMİK DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.DEĞERLİ KURUL ÜYELERİMİZE, KATILDIKLARI VE VERDİKLERİ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Emeği geçen öğretmen aile ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.