DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ''RAMAZAN BEREKETİ ''ETKİNLİKLERİ  KAPSAMINDA HOŞGELDİN RAMAZAN KÖŞESİ OLUŞTURULDU.

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ''RAMAZAN BEREKETİ ''ETKİNLİKLERİ  KAPSAMINDA  OKULUMUZDA RAMAZAN AYINA ÖZEL  ÖĞRENCİLERİMİZ  TARAFINDAN RAMAZAN BENİM İÇİN PANOSU HAZIRLANDI.

TOSYA MÜFTÜLÜĞÜ İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN KATKILARIYLA HAZIRLANAN BERAT KANDİLİ VE KADİR GECESİ  PROGRAMLARI   İRFANİYE CAMİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.CEMAATİMİZ TARAFINDAN BEĞENİ ALAN PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

EĞİTİMDE TEK YÜREK PROJESİ KAPSAMINDA PSİKOLOJİK DESTEK AMACIYLA KARDEŞ OKULUMUZU İLÇEMİZDE AĞIRLAYACAK VE KASTAMONU ŞEHRİMİZİ TANITMAYA ÇALIŞACAĞIZ.

27.03.2023 tarihinde okulumuz öğretmenlerince “Yeni Nesil Sorular” konulu okul içi bazlı çalıştay yapıldı. Zümre öğretmenleri tarafından dersler özelinde soru türleri incelendi. Milli Eğitim Bakamlığının hazırlamış olduğu yardımcı kaynak platformlarından yararlanıldı. Dönem başında öğrencilerimizle paylaştığımız ogmmateryal ve eba yardımcı kaynaklar platformlarındaki soru yazım teknikleri baz alındı.

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ PERSONELİ KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİSİ ZEYNEP VEREN HOCAMIZ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE KUR'AN-I KERİM'İN ANA KONULARI VE MUHTEVASINA YÖNELİK SEMİNER VERİLDİ.AYRICA KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİSİ HATİCE SABIRLI  ÖĞRENCİLERİMİZE AKAİD VE İLMİHAL KURSLARINDA VE  MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ DERSLERDE  EĞİTİM VERMİŞTİR.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZİ PLANLADIK.

"Okulum Sanat Projesi" kapsamında öğrencilerimizden Fatma Nur Sezgin, Esma Nur Ahlatlı, Nisa Nur Köktaş, Ayşe Begüm Yanar, Efnan Ulukanlı, Firdevs Leyla Sağlı tarafından  değerler eğitimi köşesi ve resim yeteneği olan diğer öğrencilerimizle de duvar boyama çalışmaları yapıldı. Okuma köşesi oluşturuldu. Ayrıca voleybol sahamız öğrencilerle beraber belli bir program çerçevesinde boyanıp hazırlandı.Emine KARAGÖZ ile Aydın AKYÜZ koordinatörlüğünde yapılan çalışmalar için bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

''HAYIRDA YARIŞANLAR''Projesi kapsamında öğrencilerimiz arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek ve iyiliği yaygınlaştırmak amacıyla  ''ASKIDA İFTAR VAR'' ile Deprem bölgesindeki kardeş okulllarımız Şanlıurfa Eyyubiye Akabe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Balıklıgöl İmam Hatip Ortaokulu'na maddi manevi yardımda bulunuldu.''RAMAZAN KOLİLERİ'' ile okulumuz öğrencilerine destek sağlandı.Etkinlikler sayesinde  öğrencilerimizde merhamet ve yardımseverlik duyguları gelişmektedir. Öğrenci ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkkür ederizz.

ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA İLÇE PROGRAMI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

"Tartışarak anlaşıyoruz"

Öğrencilerimizin düşünce dünyasını zenginleştirmek hitabet ve sunuculuk becerilerini geliştirmek amacıyla 9/B ve 10/B şubeleri arasında "Tartışarak Anlaşıyoruz" münazara etkinliği gerçekleştirilmiştir. Koordinatörlüğünü Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Serap HIZARCI tarafından yapılan münazaranın konusu: "Sosyal Medya Aile ve Arkadaşlık İlişkilerine Fayda Verir & Sosyal Medya Aile ve Arkadaşlık İlişkilerine Zarar Verir". Münazarayı 10/B sınıfı kazandı.

40 Şair 40 Şiir etkinlikleri kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Serap HIZARCI koordinatörlüğünde öğrencilerimizin hitabet ve sunuculuk becerilerini geliştirmek için şiir dinletisi hazırlanmış ve sunulmuştur.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için her branştan bir öğretmen belirlenerek akademik takip komisyonu oluşturularak yıllık okul eylem planı hazırlndı. Koordinatör olarak okulumuz rehberlik ve psikolojik danışmanı Emine Eda PAŞAHAN görevlendirildi ve KTS'ye işlendi.

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU

Okul Müdürü Gülşen ÇİVİCİ

Rehber Öğretmen Emine Eda PAŞAHAN

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Zehra UR

Tarih Öğretmeni Yunus ŞAHİN

Matematik Öğretmeni Gamze KESGİN

Coğrafya Öğretmeni Samet GÖK

Fizik Öğretmeni Semih DÖNMEZ

Kimya Öğretmeni Sevinç BAKIR

Biyoloji Öğretmeni Sevda KARAMAN

Okul içi mekanlarda, koridorlarda ve sınıflarda öğrencilerimiz tarafından saksıda çiçek yetiştiriliyor. Öğrencilerimizdeki sorumluluk bilinci geliştiriliyor.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNCE ETKİLİ SINIF YÖNETİMİ SÜREÇLERİ VE STARTEJİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ. KONUYLA İLGİLİ AKADEMİSYENLERİN VİDEO KONFERANSLARI İZLENİLDİ.ÖĞRENCİLER ÜZERİNDE ETKİSİ OLABİLECEK ÖĞRETMEN TUTUMLARI VE NEDEN SONUÇLARI HAKKINDA FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU.