Tem

BAŞARILI ÖRNEKLER SERGİSİNDE "İNFAK KUMBARALARI" ADLI PROJESİYLE İLK 100'E GİRMEYİ BAŞARDI.

Haz

Okul rehber öğretmenimiz/ psikolojik danışman Feyyaz Gezer 9. Sınıf öğrencilerimize "Meslek Seçimi ve Meslek Tanıtımı" konusunda seminer yapmıştır.

Seminerde meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar, meslekler ve ilgi, yetenek, değer ilişkisi, kişilik tiplerine göre meslekler ve mesleklerle ilgili bilgiler anlatılmıştır.

Haz

Tosya ilçesinde bulunan ortaokul öğrencilerine okul müdürümüz Gülşen Çivici ve okul rehber öğretmeni/ psikolojik danışman Feyyaz Gezer tarafından okulumuzun tanıtımı yapılmıştır. Uzaktan eğitim yöntemiyle yapılan seminerde okulumuz her yönüyle ortaokul öğrencilerine tanıtılmıştır.