40 Şair 40 Şiir etkinlikleri kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Serap HIZARCI koordinatörlüğünde öğrencilerimizin hitabet ve sunuculuk becerilerini geliştirmek için şiir dinletisi hazırlanmış ve sunulmuştur.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için her branştan bir öğretmen belirlenerek akademik takip komisyonu oluşturularak yıllık okul eylem planı hazırlndı. Koordinatör olarak okulumuz rehberlik ve psikolojik danışmanı Emine Eda PAŞAHAN görevlendirildi ve KTS'ye işlendi.

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU

Okul Müdürü Gülşen ÇİVİCİ

Rehber Öğretmen Emine Eda PAŞAHAN

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Zehra UR

Tarih Öğretmeni Yunus ŞAHİN

Matematik Öğretmeni Gamze KESGİN

Coğrafya Öğretmeni Samet GÖK

Fizik Öğretmeni Semih DÖNMEZ

Kimya Öğretmeni Sevinç BAKIR

Biyoloji Öğretmeni Sevda KARAMAN

Okul içi mekanlarda, koridorlarda ve sınıflarda öğrencilerimiz tarafından saksıda çiçek yetiştiriliyor. Öğrencilerimizdeki sorumluluk bilinci geliştiriliyor.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNCE ETKİLİ SINIF YÖNETİMİ SÜREÇLERİ VE STARTEJİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ. KONUYLA İLGİLİ AKADEMİSYENLERİN VİDEO KONFERANSLARI İZLENİLDİ.ÖĞRENCİLER ÜZERİNDE ETKİSİ OLABİLECEK ÖĞRETMEN TUTUMLARI VE NEDEN SONUÇLARI HAKKINDA FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU.

MESLEKİ EĞİTİM VE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLİĞİ UYGULAMASI OLARAK TOSYA MÜFTÜLÜĞÜ DİYANET ÇOCUK KUR'AN KURSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM VERDİLER.EMEĞİ GEÇEN İHL MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİ MELEK GÖÇEBE HOCAMIZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün belirlemiş olduğu sınav takvimi esas alınarak 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik TYT ve AYT deneme sınavları yapılmaktadır. Sınav sonuçlarının analizleri branş bazında değerlendirildiğinde öğrencilerimiz ve velilerimiz ile paylaşılmaktadır.

Şbt

MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİ MELEK GÖÇEBE TARAFINDAN İLAHİ KOROMUZ OLUŞTURULDU.VELİLERİMİZE İLAHİ DİNLETİSİ YAPILDI.

Şbt

Meslek Dersleri Öğretmeni Aydın AKYÜZ tarafından belirlenen haftanın ayet ve hadisleri panolarda ve LCD ekranında bir hafta boyunca değiştirilerek yayınlanmaktadır.

Şbt

Kur'an-ı Kerim,Hitabet ve Mesleki Uygulama dersleri kapsamında yeni oluşturulan mescidimizde Vaizelik uygulaması olarak  öğrencilerimiz tarafından ''NAMAZ'' konulu velilerimize okulumuzun tüm öğrencilerine vaaz verilmiştir.Emeği geçen Meslek Dersleri Öğretmenimiz Melek GÖÇEBE'ye ve öğrencilerimize idaremiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine ve Ortalıca ilk ve ortaokulu öğretmenlerine yönelik Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Emine Eda PAŞAHAN tarafından Akran Zorbalığı Eğitimi verilmiştir.Zorbalık tanımı,türleri,önleme stratejileri,ötekileştirme ve saldırganlık kavramları değerlendirilmiştir.

Şbt

EĞİTİM SÜRECİNDE ÖĞRENCİLERİ MOTİVE ETMENİN YOLLARI KONUSUNDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİYLE GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU. HEDEF YKS 2023 PROJESİ KAPSAMINDA  BAŞARIYI ARTTIRMA YOLLARI DEĞERLENDİRİLDİ. ÖĞRENCİLERE YÖNELİK MOTİVASYON, HEDEF BELİRLEME, SINAV BAŞARISINI ARTTIRMA YOLLARI, VERİMLİ DERS ÇALIŞMA KONULARINDA GRUP REHBERLİĞİ ÇALIŞMALARI YAPILDI.

OKULUM SANAT PROJESİ KAPSAMINDA TOSYA HALK EĞİTİM MERKEZİ DESTEKLİ AÇILAN KURSUMUZDA  TEZHİP VE HAT SANATI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

OKULUM SANAT PROJESİ  KAPSAMINDA TOSYA HALK EĞİTİM MERKEZİ DESTEKLİ AÇILAN RESİM KURSUMUZDA AKRİLİK BOYA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Öğrencilerimize namaz bilinci konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ''GÜLDESTE'' çalışmaları haftalık olarak okul köşemizde sergilenmektedir.

Okulum Sanat Projesi kapsamında öğrencilerimiz Fatmanur SEZGİN,Esmanur AHLATLI ,Nisanur KÖKTAŞ,Ayşe Begüm YANAR,Efnan ULUKANLI,Firdevs Leyla SAĞLI tarafından okulumuz öğretmeni Aydın AKYÜZ Koordinesinde Değerler Eğitimi köşesi oluşturulmuştur.