Tem

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi'ne yapılan 244 başvurunun değerlendirme süreci tamamlandı. İmam hatip ortaokulları ve Anadolu imam hatip liselerinde yapılan başarılı örneklerin değerlendirildiği sergide 50 başarılı örnek belirlendi.Değerlendirmeler sonucu belirlenen 50 okula ve okulun koordinatörüne Müdürlüğümüz tarafından TEŞEKKÜR BELGESİ verilecektir.

Ar-Ge ve Proje Uygulamaları, Değerler Eğitimi, Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim ile Kültür, Sanat ve Spor tematik alanından belirlenen başarılı örneklerin özet bilgilerinin yer aldığı Sergi Kitabı hazırlanacak. Ödül Töreni ise imam hatiplerin yeniden açılışının yıl dönümü olan 17 Ekim'de yapılacak.

Emeklerinden dolayı proje yöneticimiz Aydın AKYÜZ'e ve katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ RÜMEYSA TOĞRUL  2023 YKS  SÖZEL 1902 .Sİ  OLDU.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Kalite Takip Sistemi etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile bisiklet sürme etkinliği yapıldı. Bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinliğe öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi oluştu. İlgi gören etkinliğin tekrarlanması konusunda planlama yapılmasına karar verildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Projeleri kapsamında Başarılı Örmekler Sergisi Yarışmasına katılım için okulumuz öğretmeni Aydın AKYÜZ ve öğrencilerimiz tarafından 2022 yılındabaşlattığımız ''Okulum Sanat Projesi'' 23/05/2023 tarihinde yaptığımız resim ve hat sergisi ile son bulmuştur.

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK ÇALIŞMALRI KAPSAMINDA İLÇE MERKEZİNDE OKUL TANITIM ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZU TANITAN BROŞÜRLERİMİZİ HALKIMIZA DAĞITMIŞLARDIR.ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN AFİŞLERİ SERGİLENMİŞTİR.

2022  yılında başladığımız ''Okulumuz Sanat Projesi'' kapsamında Halk Eğitim Merkezi destekli açılan resim ve hat kurslarımızda üretilen eserlerimizi sergilemek üzere ilçemiz merkezinde Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın S. Murat DEMİRCİ ve kurum müdürlerimizin katılımıyla resim ve hat sergimiz açılmıştır. Öğrencilerimiz eserlerini gelen konuklarımıza tanıtmışlardır. Sergide emeği geçen resim öğretmeni Aylin KARSLI, hat kursu öğretmeni Merve İPOĞLU, proje yürütücüsü Aydın AKYÜZ ,ayrıca kurslarımızın açılmasında emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nesrin AVCI' ya öğrencilerimize de kurs süresi boyunca katılımlarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN PLANLANAN AKADEMİK TAKİP SİSTEMİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN DAĞILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

HEDEF 2023 YKS PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN VE OKULUMUZ 12.SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN UYGULANAN AKADEMİK TAKİP SİSTEMİ (KOÇLUK) ÇALIŞMALARI EYLÜL AYINDA PLANLANMIŞ OLUP ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTEDİR. DESTEKLEME YETİŞTİRME KURSLARI, AKADEMİK PERFORMANS BELİRLEME SINAVLARI, REHBERLİK FAALİYETLERİ, KARİYER GÜNLERİ ÇALIŞMALARI, ÜNİVERSİTE TANITIM FAALİYETLERİ, KONU ANLATIMI VE SORU ÇÖZÜM KAMPLARI SENE İÇERİSİNDE AKADEMİK TAKİP SİSTEMİ İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLERDİR.

Öğrencilerimizin Kur’an Kıraatlerinin iyileştirilmesini, topluluk önünde heyecanlarının giderilmesi vb amacıyla Ramazan ayı boyunca öğrencilerimiz  İlçe Müftülüğü destekleri ile ilçemizdeki  camilerde  mukabele okudular ve mübarek gecelerimizin gündüzünde de bayan cemaate yönelik programlar yaptılar.Teravih namazı buluşmaları gerçekleştirildi.

Öğrenci motivasyonunu artırmak ve eğitim ortamlarını güzelleştirmek amacıyla okulumuzda U düzenine uygun Tilavet Sınıfı oluşturuldu.Tilavet sınıfımızın duvarları hat ve ebru resimleri ile zenginleştirildi.U düzeni ile öğretmenlerin öğrencilerle göz kontağı kurmasıı ve birebir ilgilenmesi sağlandı.

Nis

OKUL TANITIM FAALİYETLERİ KAPSAMINDA SEKİLER ORTAOKULU 7. VE 8. SINIF KIZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OKUL TANITIM FAALİYETİ YAPILDI. OKULUMUZUN FİZİKİ VE EİĞİTSEL İMKANLARI ÇEŞİTLİ GÖRSELLER EŞLİĞİNDE SUNULDU. BU KAPSAMDA OKULUMUZA ZİYARETE GELEN SEKİLER ORTAOKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

OKULUM SANAT PROJESİ KAPSAMINDA AÇILAN HALK EĞİTİM MERKEZİ DESTEKLİ KURSUMUZDA AYNALI HAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

Okulum Sanat Projesi kapsamında İlçe Halk Eğitim Merkezi destekli okulumuzda açılmış olan hat kursumuz sergi hazırlıkları için çalışmalarına devam ediyor.

Nis

DYK kazanım değerlendirme sınavları için takvimimiz oluşturuldu.Sınav takvimi ile ilgili afiş hazırlandı. Afişimiz okulumuz web sitesinde ve İnstagram hesabında yayınlandı. Öğrenciler destekleme ve yetiştirme kurslarına teşvik edildi. Kursların takibi yapılarak devamı sağlandı.

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ''RAMAZAN BEREKETİ ''ETKİNLİKLERİ  KAPSAMINDA 10/A  ŞUBEMİZ  İFTAR PROGRAMINI  GERÇEKLEŞTİRDİ.

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ''RAMAZAN BEREKETİ ''ETKİNLİKLERİ  KAPSAMINDA 11/A VE 9/A ŞUBELERİMİZ İFTAR PROGRAMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ.