Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ''Ramazan Bereketi'' Projesi kapsamında  ilçemizin  farklı camiilerinde mukabele programlarımız devam ediyor.Okulumuz öğrencileri İbn_i Selim Mahallesi Camisinde mukabele okudular ve ilahiler söylediler.Mahalle sakinleri tarafınadn çok beğeni alan programımızı sunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür edeiz.

Nis

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI SAYIN MESUT ŞEKER BAŞKANLIĞINDA 29.03.2022 TARİHİNDE KASTAMONU GENELİ HEDEF 2022 KOORDİNATÖRLERİ İLE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI AMACIYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN  ŞEKERCİ CAMİİNDE MUKABELE PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Nis

''KÜTÜPHANE HAFTASI '' KAPSAMINDA OKUL BAHÇESİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.OKULUMUZ EDEBİYAT ÖĞRETMENİ FATMA ZEHRA UR'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE  HAZIRLADIĞI ''YEDİ GÜZEL ADAM ŞİİR DİNLETİSİ'' İLÇEMİZ MÜFTÜLÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN EDEBİYAT ÖĞRETMENİ SERAP HIZARCI VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.PROGRAMIMIZA TEŞRİF EDEN TÜM MİSAFİRLERİMİZE DE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Tosya TUGVA İlçe Temsilciliği tarafından Tosya Fen Lisesi spor salonunda  İlçe geneli lise öğrencileri arasında yapılan  masa tenisi turnuvasında okulumuz öğrencileri Arzu KELEŞ 3. Rumeysa TOĞRUL 4. olmuştur.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Öğrencilerimizin toplumsal sorunlara duyarlı bir birey  olarak yetişmeleri amacıyla okulumuzda  ''PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR ''projesi başlatıldı. İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Melek GÖÇEBE koordinesinde yapılmaya başlanan  proje kapsamında öğretmen, öğrencilerimiz ve hayırsever vatandaşlarımızın gönüllü olarak  getirdikleri paketli gıdalarla yardım kolileri oluşturuldu. Hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahibi olan ailelere,  koordinatör öğretmen eşliğinde öğrencilerimiz ulaştırıyor.

BİR FİDAN BİN GELECEK ETKİNLİĞİ

12. Sınıf öğrencilerimize kariyer danışmanlığı kapsamında  Orman Genel  Müdürlüğü İşletme Şefi  Şeyda KAYA AYDINLI tarafından  ormancılık mesleğinin sınav giriş koşulları ve çalışma yaşantısı  tanıtıldı. Soru- cevap etkinliği şeklinde hem meslek tanıtımı hem de fidan dikim etkinliği yapıldı. Orman Genel Müdürlüğü ve personellerine teşekkür ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü  ve  Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Etkinlikleri  kapsamında Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilçe  geneli yapmış olduğu  komposizyon yazma  yarışmasında okulumuz öğrencisi Rumeysa ÇETİN 2. olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü  ve  Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Etkinlikleri  kapsamında Tosya İlçe Müftülüğü'nün İlçe geneli yapmış olduğu ödüllü şiir yazma  yarışmasında okulumuz öğrencisi Rumeysa ÇETİN 2. olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

''18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  '' etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapılan komposizyon yarışmasında öğrencimiz Sudenur ÖZDAĞDEVİREN 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında Milli Mücadelemizin amaç ve ruhuna uygun olarak İstiklal Şairimizin hayatını içeren bilgi yarışması okulumuz Edebiyat Öğretmeni Serap HIZARCI koordinesinde yapıldı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

''18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'' etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından program hazırlandı.Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı kutlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul geneli tüm sınıf seviyelerinde 2. dönem Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Okul kütüphanesi ve derslikleri ders bitimi sonrası saat 17.00' ye kadar öğrencilerimiz tarafından kullanıma açık tutulmaktadır. Öğrencilerimiz etüt çalışması yapmakla birlikte internetten de aktif olarak yararlanabilmektedir.