Ekm

''OKULUM SANAT PROJESİ'' KAPSAMINDA  GÖNÜLLÜ OLARAK DUVARIMIZI GÜZELLEŞTİREN SEVİM ARSLAN VE FATMA DENİZ HOCAMIZA EMEKLERİ İÇİN OKULUMZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZA BU YIL GELEN 9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ VE OKULLARI TADİLATTA OLAN ORTALICA İLK VE ORTAOKULU ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNE ''HOŞGELDİNİZ''DEMEK  VE 2.5 YILDIR TADİLATTTAKİ OKULUMUZA KAVUŞMANIN MUTLULUĞU İÇİN YAPTIĞIMIZ ETKİNLİK KEYİFLE TAMAMLANDI.

Ekm

Namık Kemal Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine yönelik okul tanıtım faaliyeti gerçekleştirildi. Namık Kemal Ortaokulu Rehber öğretmeni Gülsen BİLGİÇ ve öğrencilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Eyl

OKULUM SANAT PROJESİ -TİLAVET SINIFIMIZ OLUŞTURULDU.

Eyl

'Okulum Sanat Projesi' kapsamında resim yeteneği olan öğrencilerimizle duvar boyama çalışmaları yapıldı.Resim yapılan alan okuma köşesi olarak düzenlendi.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU KARNE TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.4 YIL EMEKLERİ SONUCUNDA OKUL BİRİNCİSİ MELİKENUR GÖZEL'E,OKUL İKİNCİSİ ELİF AKGÜL'E,OKUL ÜÇÜNCÜSÜ RUMEYSANUR ÇEVİK'E PLAKETLER VE ALTIN HEDİYESİ VERİLDİ.SINIF BİRİNCİLERİ OLAN 9/A PROJE  SINIFI BİRİNCİSİ GAYE ELİF CEBECİ,9/A SINIF BİRİNCİSİ FADYA KADDUR,10/A PROJE SINIFI ESMANUR YÜCE,10/A SINIFI BİRİNCİSİ AYŞE BEGÜM YANAR, 11/A SINIFI BİRİNCİSİ RUMEYSA TOĞRUL,11/B SINIFI BİRİNCİSİ YAĞMUR KURT,12/A SINIFI BİRİNCİSİ MELİKENUR GÖZEL ADLI ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE DE BELGELERİ İLE BİRLİKTE  BAŞARILARINDAN DOLAYI PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Haz

OKUL TANITIMI etkinlikleri kapsamında İlçe merkezinde okul tanıtım standı kurulmuştur.

Haz

Okulum Sanat Projesi kapsamında Resim Öğretmeni Aylin KARSLI koordinesinde öğrencilerimizin hazırladıkları eserleri ilçe merkezinde sergilemişlerdir.Halk Eğitim destekli açılan resim kursumuza katılan öğrencilerimizin yapmış olduğu eserler Resim Sergimizle halkın beğenisine sunulmuştur.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Başarılı Örnekler Sergisi kapsamında 'Okulum Sanat Projesi' adıyla çalışmalarımıza başladık.Halk Eğitim Destekli açılan Resim Kursunda Resim Öğretmeni Aylın KARSLI tarafından projemizin adı ve okulumuzun logosu öğrencilerimiz tarafından etamin üzerine işlenmiştir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Fatıma Batül KUYUPINAR " ÇELİKTEN BEDEN" şiiriyle birinci, Rumeysa ÇETİN " GENÇLERE ŞANLI ÜMİT" "şiiriyle ikinci, Rumeysa ÇETİN "ÜMİT VE KURULUŞ" kompozisyonuyla ikinci, Esmanur AHLATLI " KURULUŞ YOLUNDA İLK ADIM" konulu resmiyle üçüncü olmuştur. Ayrıca ilçe voleybol turnuvasında okulumuz voleybol takımı ikinci olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz öğretmenlerine yönelik 06/05/2022 tarihinde Etkili Öğretmenlik konulu seminer çalışması yapıldı. Etkili öğretmenin özellikleri değerlendirildi. Konuyla ilgili video ve görsellerden yararlanıldı.

Yenilenmekte  olan okulumuzun mescidi için tezyin çalışmaları kapsamında el yapımı Filografi tekniği ile yaptırdığımız tabloların asılması düşünülmüştür.Ayrıca bu sürece öğrencilerimiz de dahil edilmiş olup 11/A sınıfı öğrencilerinden Feyza HÜDA SAYAR'ın yapmış olduğu Elif ve Vav harfli hat çalışması tablosunun asılması uygun görülmüştür.Öğrencilerimizle birlikte çalışmalarımız okulumuza taşınana kadar devam etmektedir.

Nis

Meslek Dersleri Öğretmenleri Aydın AKYÜZ,Melek Göçebe ve Ayhan DEVREZ öğrencilerimizle birlikte Kız Evliya Türbesine ve Ganizade Şeyh Sadık Efendi (Kuddise Sırruh)'a ziyaret edip dua ettiler.