Hocaimat Mahallesi Abdulkâdir Geylâni Camii'nde okulumuz öğrencileri hazırladıkları mukabele programını gerçekleştirdiler.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile Şehit Ufuk Deniz'in ailesine ziyarette bulundular.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından Kuba Camii'nde mukabele programı gerçekleştirildi.

Ramazan ayı Mukabele Programlarımza ilk olarak Osmanlı Camii'nde başladı.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Kemal BÜLBÜL, ilçemize yaptıkları çalışma ziyaretlerinde okulumuza gelmiştir.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat DEMİRCİ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mehmet Sait AYDIN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet ARSLAN, İl Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü sayın Dr. Cihan GÜLGÜN öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelen Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Kemal BÜLBÜL yapılan ortak sınavlar ve sınav sistemi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.Öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini dinledi.

DOĞAYA BİR NEFES-SIFIR ATIK PROJESİ

Şbt

İlçe Müftülüğü bayan hocalarımız ile öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Kadınlara Özel Berat Kandili Programı İrfaniye camiinde sunuldu.Katılımın çok yüksek olduğu program büyük ilgi gördü.Programda emeği geçen Tosya Müftülüğünde görevli hocalarımıza, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

EDEBİYAT SAATİ

TOSYA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZ PERSONELİ VE ÖĞRENCİLERİNE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ.TOSYA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

AGD-MGV Türkiye Geneli Siyer-i Nebi Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden, 11. sınıf öğrencisi Firdevs Leyla SAĞLI ilçe 3.sü; 12. sınıf öğrencisi Özlem ÜNAL ilçe 4.sü; 12. sınıf öğrencisi Esmanur YÜCE ilçe 5.si; 11. sınıf öğrencisi Merve UZUN ilçe 6.sı olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

18 Aralık Dünya Arapça Günü kapsamında Arapça öğretmenimiz Saliha ŞAN tarafından keyifli bir program hazırlanmıştır. Programda Arapça şiirler okunup 9.,10. ve 11. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlenmiştir. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda her sınıf seviyesinde Arapça bilgi yarışması düzenlendi. Arapça öğretmenimiz Saliha ŞAN'a program için idaremiz adına teşekkür ederiz.

Tosya Kızılay Temsilcilerine okulumuza yaptıkları nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmasına katılan öğrencimiz Fadya KADDUR'u tebrik ederiz.